Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

Citaten en audiofragmenten voor  Burgemeester Christiaan van der Kamp ( meer als geheugensteuntje.)


Nieuws:

(Hier worden voor zover aan de orde nieuwe items aangekondigd.)..


Burgemeester Christiaan van der kamp stelt keihard (12 mei 2014) als het om miljoenenclaims gaat, gaat de overheid (hij bedoelt de  gemeente Bodegraven Reeuwijk mee) altijd voor meer ankers liggen en het dan 10 keer goedkoper is om te procederen (dan de claim correct af te handelen.)

Alles wordt tegengewerkt , om het je maar zo moeilijk mogelijk  te maken, luister maar eens naar dit stukje  band (en wat een machtsvertoon, geen enkele gêne):

 

 :

afhandeling miljoenclaims in gemeente Bodegraven Reeuwijk
Miljoenen Claim.m4a (191.86KB)
afhandeling miljoenclaims in gemeente Bodegraven Reeuwijk
Miljoenen Claim.m4a (191.86KB)
Overigens staat deze uitspraak niet op zich, de burgemeester doet heel opmerkelijke uitspraken die niet passend zijn , en als je dit doet als burgemeester, zelfs "dodelijk" zijn voor je carrière als burgemeester . Het is toch schandalig dat wanneer je schade hebt als burger, je op voorhand een procedure aan je broek krijgt en alles uit de kast wordt gehaald om zo goedkoop mogelijk als gemeente  weg te komen.

Burgemeester Christiaan van der Kamp, stelt zelfs dat dit heel gewoon is in overheidsland. Duidelijk is inmiddels wel dat dit in de  gemeente Bodegaven Reeuwijk vaste regel is. Liever jaren lang procederen en burgers op hoge kosten jagen, of beter gezegd kapot  proberen te procederen, en niets aan het toeval overlaten om iemand het zo moeilijk mogelijk te maken. Zo draai je de gemeenschap toch een rad voor ogen. Dit noemt Burgemeester Christiaan van der Kamp integer om gaan met problemen van zijn eigen burgers, overigens geldt dit niet voor iedereen, zijn vriendjes behandelt hij natuurlijk met fluwelen handschoenen.  

Hier blijft het niet bij, het kan nog veel erger, binnenkort meer stukjes geluidsband. Het zal ondertussen wel iedereen duidelijk zijn waarom burgemeester Christiaan van der Kamp opeens lijdt aan geheugenverlies.  

Het zal mij verder benieuwen of de Raad c.q. individuele raadsleden weer hun hoofd in het zand steken en hun kaken stijf op mekaar houden, en hopen dat de waarheid overwaait.