Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 
Tweet
Leuk vinden
Delen


"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 


 

 
BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP WEIGERT ELKE COMMUNICATIE (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , HIJ IS HET SPOOR HELEMAAL BIJSTER, ZOLANG DE LEUGEN REGEERT WORDT HET ALLEEN MAAR ERGER EN ERGER,  DAN KUNNEN SANCTIES NIET LANG MEER UITBLIJVEN.

 EN HIJ IS NIET ALLEEN O.A. DE WETHOUDERS KROMWIJK EN VAN DEN HEUVEL DOEN NIET VOOR HEM ONDER. 

2017-09-06

Doet wethouder Jan Leendert van den Heuvel aan kiezersbedrog of ordinaire politiek, maar liegen blijft uit den boze bij de SGP

Citaat: Kijk op Reeuwijk 26 maart 2014:

“De veel gehoorde mening dat de politiek toch zijn eigen gang gaat, deelt wethouder Jan Leendert van den Heuvel niet. “Ik kan alleen maar voor mijn partij en mijzelf spreken, maar ik weet wel dat wij steeds geprobeerd hebben echt naar onze inwoners te luisteren.

Dat zullen we ook in de komende jaren blijven doen en daarom wil ik met nadruk zeggen: uw stem
doet er echt toe.

In het verkiezingsmanifest van de SGP, dat de naam ‘Een Vaste Koers’ heeft meegekregen,
noemt de partij de Tien Geboden uit de Bijbel als het ware een ‘christelijk politiek programma in een notendop er echt toe.”

In de politiek is het altijd hetzelfde liedje, veel beloven, proberen is het stopwoordje, en het woordje luisteren alleen maar een verkiezingsleus.  Lukt dit niet, heeft de SGP gelukkig nog de Bijbel, die is in ieder geval koersvast, nu nog de SGP-ers zelf.

Maar ja, als ze klakkeloos achter hun leider blijven aanlopen, de Bijbel naast zich neerleggen, en niet luisteren naar de inwoners, waarom zou je dan nog op de SGP in Bodegraven Reeuwijk moeten stemmen. Uw stem doet er blijkbaar toch niet toe, anders hield wethouder Jan Leendert van den Heuvel toch zijn woord, zou je denken.

Op www.overheidenintegriteit.nl krijgt u meer inkijk achter de schermen, hoe burgemeester Christiaan van der Kamp, zijn wethouders  en diverse ambtenaren feitelijk handelen op de gemeente Bodegraven Reeuwijk.

Admin - 21:41:47 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

.