Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).



Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee.



 

 

 


 



BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!





 




19.01.2018

Het is bijzonder leerzaam om als SGP gemeenteraadslid Gerrit Weerheim nog eens zijn agenda van de afgelopen vier jaar doorbladert, achteraf blijkt dit niet verstandig. Deze blog is nog aangevuld!!!!!!!!!!!!!!!

Maar ja wat schiet je er mee op als je dit als leermoment ziet, en blijkbaar niet beseft dat je in de arena van onze democratie over kennis, kunde en vooral lef moet beschikken. 

Maar als dat zo is wat SGP-er Gerrit Weerheim stelt (in een blog op de site van de SGP), mag je toch op z’n minst verwachten dat hij voorzover hij nog denkt te leren in de politiek, in ieder geval het “handboek Soldaat” erbij neemt, en erop toeziet dat de bijbel en vooral de 10 geboden in de arena worden toegepast. Dat is toch materie die jullie als geen ander beheersen en in de praktijk willen brengen.

Een van die geboden is dat je niet mag liegen, in de politiek, beste Gerrit, hebben ze daar een andere term voor, nl. je moet altijd integer als raadslid en bestuurder handelen. Je moet er zelfs op toezien dat als iemand dit niet is, je onmiddellijk ingrijpt en maatregelen treft, dat is ook wens van de Heere, en die staat boven alles. 

De vraag die nu komt boven drijven, als je in de politiek nog veel moet leren, en van de bijbel heel veel af weet, en je komt er achter dat politiek bijna niet verenigbaar is met de bijbel, wat zou je dan nog moeten leren, immers dat kunnen alleen maar dingen zijn, die niet verenigbaar zijn met de bijbel. 

Het is toch zo dat artikel 4 uit jullie Program van Beginselen als volgt luidt en daar kan absoluut geen misverstand over bestaan:

Wetgeving en bestuur mogen de prediking van het Evangelie niet hinderen, maar moeten deze bevorderen. De Kerk van Christus […] moet naar eigen rechten beschermd worden. Dientengevolge behoren ongeloofspropaganda, valse religies en anti-christelijke ideologieën door de overheid uit het openbare leven te worden geweerd.

Een conclusie zou kunnen zijn dat je zendingswerk in de politiek toch een stap te ver is en je verder afleidt van je geloofsovertuiging. Dat wil God absoluut niet.

Dan hoef je, je ook de vraag niet te stellen: Wat deden wij? Wat ging goed, wat moet weg en wat kan beter? Het antwoord zal je duidelijk zijn : We deden te weinig, weinig ging goed, veel kan weg en bijna alles kan beter, en dat na 4 jaar “politieken”. Beste Gerrit Weerheim, politiek is en zal nooit je roeping worden. 

Stop ermee, want ook de komende 4 jaar wordt niks, wat je hebt weinig of niks van de afgelopen 4 jaar geleerd. En daarnaast is Jan Leendert van den Heuvel niet beste voorbeeld binnen de SGP om als leermeester te hebben.

Ps. Dit was de blog van Gerrit Weerheim (SGP), een wir-war van (nietszeggende) woorden, in ieder geval begrijpt van heel veel dingen helemaal niks. Probeer het maar eens te lezen. En hij sluit af met verkiezingsmanifest. Als u op de SGP-site kijkt, is er niks te “verkiezingsmanifesten”. Ik denk dat Gerrit Weerhem tracht content aan te maken voor de google zoekmachine. Bij deze, profiteert www.overheidenintegriteit.nl ook  nog mee. Dank je wel.

Hij heeft het ook over een agrarisch bouwvlak, dat is nu mijn probleem, kom een keer langs, zou ik zeggen, neem wethouder Jan Leendert van den Heuvel mee, dan help ik je verder met dit probleem. Je zult begrijpen dat dit langzaam ook jullie probleem begint te worden. Om in jouw termen te spreken, God wil je graag sturing geven, hoe je iets oplost, en soms kun je daarvoor bij een katholiek terecht. Moet je wel willen, God weet wat hij doet.

“Regioafstemming. Bedrijfsbezoek. Duurzame mobiliteit. WMO-Raad. Begroting. Fractieadviseurs. Toeristenbelasting. Onderwijshuisvesting. Bezwaarmaker. Column. Eigenkracht oplossing. Windturbines. Rekenkamer. Wethouder. Provincie Zuid-Holland. Huis van Alles. Slappe bodem. Stemming. Niet gesprongen explosieven. Schriftelijke vraag. Dorpsteam. Bitterbal. Arbeidsmigranten. Verbeterplan Ferm Werk. Ondernemersvereniging. Groene Hart. Risicogestuurd toezicht. Winkelopenstelling. Burgerinitiatief. Plassengebied. Motie. Dorpsontwikkelingsmaatschappij. Cultuurhistorisch waardevol pand. Wijkgericht werken. Mantelzorgers. Kunstgras. Zwerfafval. Raadsvoorstel. Doorstroming op de woningmarkt. Statushouder. Fairtrade koffie. Parkeernorm. Agrarisch bouwvlak. Amendement. Starterlening. Herbegraven. Klant Contact Centrum. Precarioheffing. Jeugdhulp. Losliggende stoeptegel. Vraagafhankelijk vervoer. Aanbestedingsbeleid. Ledenvergadering. Bebouwde komgrens. Klimaatcooperatie. Beeldkwaliteitsplan. Slim bezuinigen. Communicatienota. Grondexploitatie. Meicirculaire. Warmtenet. Subsidiebudget. Stemverklaring. Weidevogel. Nota van behandeling zienswijzen.Bodegravenboog. Principeverzoek. Evaluatie. Verkiezingsmanifest.  

Het is bijzonder leerzaam om als gemeenteraadslid nog eens je agenda’s van de afgelopen vier jaar door te bladeren. Wat deden wij? Wat ging goed, wat moet weg en wat kan beter?

Gerrit Weerheim

Gemeenteraadslid SGP Bodegraven-Reeuwijk”

Wat leren we hier uit, wethouder Jan Leendert van den Heuvel, interesseert het bar weinig wat voor onzin zijn collega spg-ers uitkramen, als hij maar weer wethouder wordt, met of zonder bijbel.

Admin - 16:27:31 | Een opmerking toevoegen



.