Hoe een burgemeester Mr. C. van der Kamp , wethouders, ambtenaren en                 zelfs raadsleden het niet zo nauw nemen  met integriteit, verantwoordelijkheid, belangenafweging, transparantie en communicatie               richting raad en burgers in de gemeente Bodegraven Reeuwijk.
 

 


 

 

"De minima magnus scintilla nascitur ignis"


 


 Hoe lang blijft  Burgemeester Christiaan van der Kamp volhouden dat er niets aan de hand is. Hij gokt op procedures, maar belangrijker is zijn onbehoorlijke en niet integere handelswijze!!  Het goede en kwade  in beeld gebracht, druk maar eens op deze link, de Koning rookt gelukkig geen sigaren en  zal not amused zijn.  Dit wordt het item in 2019.


Wet (0nt-)houder Jan Leendert van Den Heuvel SGP blijft ook niet integer als hij opnieuw wethouder wordt link ,  een plaatje zegt duizend keer meer dan een praatje (met de Heere en die bestaat niet).


Het gedrocht dat de integriteit van de overheid bewaakt en handhaaft, de Nationale Ombudsman Mr. Renier van Zutphen, handelt laakbaar en niet integer (niemand grijpt in!).



Uw mening telt, druk op deze link de overheid kijkt mee.



 

 

 


 



BURGEMEESTER CHRISTIAAN VAN DER KAMP TRAINEERT ALLE LOPENDE PROCEDURES  (DIT WORDT DE VOLGENDE KLACHT) , INMIDDELS ZIJN 2 KLACHTEN AGEHANDELD, HIER KUNT U HET RESULTAAT LEZEN . LIEGEN LOONT, EN ALS JE, ZO JE VRIENDJES EN CONTACTEN HEBT KOM JE ALS NIET INTEGERE BURGEMEESTER BEST VER ALTHANS DAT ZOU JE DENKEN. INMIDDELS HEEFT HIJ OOK INTEGRITEIT IN ZIJN EIGEN PORTEFEUILLE. EEN NIET INTEGER IEMAND GAAT OVER INTEGRITEIT VAN ANDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!





 




17.01.2018

Wethouder Jan Leendert van den Heuvel SGP-er, fundamentalist, dwaas of toch een gewoon mens, u zegt het maar.

De kern bij de SGP waar alles omdraait staat in het zogenaamde “Program van Beginselen”.

Mocht er na lezing van de grondslag van het Program van Beginselen en de overige artikelen van de statuten nog enige reden tot twijfel zijn over de ware aard van de SGP, dan maakt de formulering van de beginselen aan alle onduidelijkheid een einde. Citaat:

Artikel 3:De overheid is […] onvoorwaardelijk onderworpen aan Gods Woord en Wet […] Bij de uitoefening van haar ambt dient zij zorg te dragen voor de inrichting van de samenleving overeenkomstig de in Gods Woord geopenbaarde normen en voor de naleving van die normen.

Artikel 4:Wetgeving en bestuur mogen de prediking van het Evangelie niet hinderen, maar moeten deze bevorderen. De Kerk van Christus […] moet naar eigen rechten beschermd worden. Dientengevolge behoren ongeloofspropaganda, valse religies en anti-christelijke ideologieën door de overheid uit het openbare leven te worden geweerd.

Artikel 7: Gods Woord leert dat man en vrouw […] een eigen specifieke, van elkaar onderscheiden roeping en plaats hebben ontvangen. In deze orde is de man het hoofd van de vrouw. […] Elk emancipatiestreven dat de van God gegeven roeping en plaats van mannen en vrouwen miskent, is revolutionair en moet krachtig worden bestreden.

Artikel 8[: De overheid regeert bij de gratie Gods en […] ontleent dus haar gezag niet en kan dat ook nimmer ontlenen aan het volk.

Nog los van de vraag of er geen wettelijk verbod zou moeten bestaan op partijen die deelnemen aan het democratisch proces teneinde het af te schaffen, zou elke rechtgeaarde democraat zulke partijen in elk geval te vuur en te zwaard moeten bestrijden en er nooit of te nimmer zaken mee moeten doen. (Zou je het woord God bijvoorbeeld vervangen door Alah, is de kans groot dat de SGP eveneens de barricades opgaat, en schande zal roepen over deze “goddelozen” die onze democratie proberen te ondermijnen.)

Maar ja, dit is ook heel moeilijk uit te leggen, eigenlijk is het helemaal niet meer uit te leggen voorzover je “handboek soldaat” (Lees: Program van beginselen) als leidraad moet nemen om andere de overtuigen dat de SGP het zo goed voor heeft met andere gelovigen en ons democratisch bestel. (Dus helemaal niet) het is niet voor niks dat verhalen op internet rond struinen die een echte SGP-er met een fundamentalist vergelijken immers voor de ware fundamentalist maakt het niet uit: hij zal niet tevreden zijn totdat hij alle andersdenkenden onderworpen heeft.” Ik moet eerlijk bekennen dit gaat met wat te ver als ik naar de foto van wethouder Jan Leendert van den Heuvel kijk, mag ik hopen.

Dat begrijpt de partij zelf ook, getuige de woorden die toenmalig SGP-partijvoorzitter ds D.J. Budding in 2003 die met zoveel woorden zei:

“Daarbij moet het ons duidelijk zijn dat wij teruggeworpen worden op de laatste barricaden. Dat wij leven temidden van een volk, dat aan de kennis van God en Zijn Woord grotendeels ontzonken is. Ja, onze beginselen zullen steeds meer als een dwaasheid en antiquiteit bestempeld worden.”

Wethouder Jan Leendert van den Heuvel heeft het er maar moeilijk mee, hij gedraagt zich als een CDA-er onder de vlag van de SGP, maar ja ook bij Jan Leendert moet er brood op de plank, zolang het brood niet uit de hemel valt, moet ook Jan Leendert naar de bakker.  Of moeten we wethouder Jan Leendert van den Heuvel toch als een dwaas zien, die er alles aan doet om geen antiquiteit te worden. U mag het zeggen of hij uw stem waard is.

Admin - 22:27:20 | Een opmerking toevoegen



.